Szolárium


Bemutatkozás

Most 3 perc barnulást ajándékba adunk!!!

 

Black Magix a Varázslatos Barnulás!!!

    A BLACK MAGIX szoláriumcső egy több éves kutatás, fejlesztés eredménye. Egy olyan szoláriumcsövet szerettünk volna készíteni, ami kifejezetten a magyar piac kívánalmainak felel meg: rövid barnulási idő, tartós barnaság, gyorsan megtérülő csőcsere. Fő szempontjaink voltak, hogy a kellően agresszív legyen, de ne lépje túl az úgynevezett leégési határértékeket. Ne égessen, hanem barnítson. Hamar induljon el a pigmentáció. Legyen tartós a barnaság, ne csak 1-2 napos. A D-vitamin szintet is növelje már egy-két napozás utánNehéz volt megtalálni a megfelelő receptet, de a visszajelzések a stúdió látogatóktól egyértelműen bizonyítják, sikerült valóra váltani elképzeléseinket. De a reklám duma helyett csak az az angol mondás jut az eszembe: A puding próbája az evés.

    Extra:

  • Fekvő szoláriumunkban beépített klíma és vízpermet is található!
  • Álló szoláriumunk vibro trainerrel felszerelt!

Miért használjunk szoláriumozáshoz krémet?

 

   Bőrünk fiatalságát és egészségét a szolárium krémek aktív használatával tudjuk megóvni úgy, hogy mindeközben szinte tökéletes barnaságot érünk el.

 

Ajánlott a szoláriumozáshoz bőrkondicionáló krémet használni, mivel a száraz bőr nem barnul olyan jó mértékben, mint az ideális nedvességtartalmú bőr. A bőrt szoláriumozás előtt fel kell készíteni az UV-fény fogadására, védeni kell a szoláriumozás teljes ideje alatt, hogy a lehető legjobb barnulási szintet érjük el! Az UV-fényt a jól karbantartott, hidratált bőr tudja leghatékonyabban fogadni, így ezáltal hasznosítani. A szolárium kozmetikumok 30-40%-kal növelhetik a bőr típusától függően a barnulási eredményt! Manapság olyan szolárium kozmetikum közül választhatunk, amelyek bőrünk hidratáltságának eléréséhez nagymértékben hozzájárulnak.
 
Ha a szoláriumozáshoz krémet használunk, akkor előbb és tartósabban fogunk lebarnulni. A lebarnult bőr biztosítja a legjobb fényvédelmet. Vigyázzunk bőrünk és ezáltal, saját egészségünkre. A szolárium használat előnye a természetes napfénnyel szemben, hogy irányított barnulást tesz lehetővé. Ha ezt még kiegészítjük minőségi szolárium krémek használatával, garantált az egészséges barnulás!
 

Kellemes barnulást kívánunk Vendégeinknek!


Árlista

Megnevezés Ár
3 perc szolárium 300 Ft
6 perc szolárium 600 Ft
9 perc szolárium 900 Ft
12 perc szolárium 1,200 Ft
15 perc szolárium 1,500 Ft
18 perc szolárium 1,800 Ft
30 perces szolárium bérlet 2,800 Ft
60 perces szolárium bérlet 5,400 Ft
90 perces szolárium bérlet 8,000 Ft

Kapcsolati információk

Bejelentkezés: 0630/431-6316Vitálsziget

A szépséged függ attól, hogy külső adottságaidból ki tudod-e hozni a legtöbbet! Mindenki lehet szép! Fontos páros a testi és lelki egészség is. Ettől a kettőstől ragyog az ember!
Mindenhez segítséget nyújt a Vitálsziget csapata! Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk. Nálunk megvalósíthatod elképzelésedet! Szalonunkat barátságos, jó hangulat jellemzi! Igényes modern környezet,minőségi termékek! Szeretettel várunk!