Fodrászat


Bemutatkozás

    Fodrászatunkban a prémium minőségű Senscience termékkel dolgoznak tapasztalt, kreatív fodrászaink. Hivatásunkat mindig a lehető legnagyobbodafigyeléssel végezzük, azzal a céllal, hogy a vendégeink hajából kihozzuk a maximumot. Hétfőtől szombatig várjuk kedves vendégeiket magas színvonalú kiszolgálással, tanácsadással, igényes környezetben. 

 

Termékeink:

    A Senscience Liquid Luxury /Folyékony Luxus/: Egy presztízs hajápoló kollekció, amit a Shiseido Laboratóriumában speciálisan fejlesztettek ki. Exkluzív samponok, kondicionálók, hajterápiák és formázó termékek tökéletesítik a haj struktúráját és kémiai összetételét. A Senscience újra alkotja a hajat - kivételes kombinációja az érzékeknek és a tudománynak. Gazdag, bőséges, enyhén illatos formula, a legmodernebb hajápoló technológiát alkalmazza, ami csak lehetséges. A kollekciót a Vitalock-6 formula erősíti, ami exkluzív keveréke az anti-oxidánsoknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, cukroknak, lipideknek és proteineknek, amik együttesen segítenek javítani, táplálni, hidratálni és erősíteni a hajat belülről kifelé hatva revitalizálják a hajat, védik a külső stressz hatásaitól.

   Brazil Cacao /Tartós Hajegyenesítés/: Ez egy olyan eljárás amitől a haj 3 hónapon át, egyenesen fényesen tündöklő, keratinnal feltöltött egészséges lesz!

   Schwarzkopf Fibre Force Infusion: Ez egy intenzív öblítés nélküli kezelés, kimondottan a sérült haj kezelésére. Intenzíven regenerálja a hajat, belülről erősítve szerkezetét!

   L'Oreal Professional hajfestékek: Használatával olyan kímélő hajfestés lehetséges, mely kívül-belül regenerálja a hajrostot, páratlan hatóanyagainak segítségével mely, erősíti a hajszálakat, a hajgyökerektől egészen a hajvégekig.        

   További előnyei:

  • Gazdag színválaszték
  • Egységes, intenzív és hosszantartó színeredmény
  • Ragyogó fény a hajgyökerektől egészen a hajvégekig 
  • Az ősz hajszálak 100%-os takarása
  • Selymesen puha haj
  • ​Akár három árnyalatnyi világosítás kíméletesen

​ 

 Wella Professional hajfestékek: A valódi tökéletességéről ismert, intenzív és vibráló színt eredményező hajfesték a legjobb minőségű összetevőinek és a rich blonde, natural, brown, red és special mix egyedi színválasztékának köszönheti sikerét. Tökéletes, 100%-os ősz hajszál befedés, nagyszerű hajtőtől a hajvégekig elért egyeneletességgel. Akár 25%-os kondicionáló összetevővel és lipidekkel a TÖKÉLETESEN ápolt haj eredmény eléréséért. 66%-kal több fény a kezeletlen hajhoz viszonyítva.

 


 


Munkatársaink

Ferenczy Adrienn
női, férfi, gyerek fodrász
Tel.: 06-70/624-5406
Muharos József
női, férfi, gyerek fodrász
0670/314-1542
Bene Szabó Zsuzsanna
női, férfi, gyerek fodrász
06-30/392-2327


Vitálsziget

A szépséged függ attól, hogy külső adottságaidból ki tudod-e hozni a legtöbbet! Mindenki lehet szép! Fontos páros a testi és lelki egészség is. Ettől a kettőstől ragyog az ember!
Mindenhez segítséget nyújt a Vitálsziget csapata! Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk. Nálunk megvalósíthatod elképzelésedet! Szalonunkat barátságos, jó hangulat jellemzi! Igényes modern környezet,minőségi termékek! Szeretettel várunk!