Körömápolás


Bemutatkozás

   Békefiné Gina vagyok, kézápoló, műkörömépítő és szakoktató. Hobbim és egyben munkám a műkörömépítés. Mindent megteszek azért, hogy az, aki szép, ápolt körmöket, műkörmöket szeretne, és erre a célra engem választ, az elégedetten távozzon tőlem. 13 évvel ezelőtt szereztem meg az OKJ-s kézápoló és műkörömépítő szakmai végzettséget, 6 évvel ezelőtt a szakoktatói oklevelemet. Munkámban maximumra törekszem, célom vendégeim elégedettsége, szeretném ha szívesen jönnének újra vissza hozzám. Alapanyagokban a legjobb minőségű termékeket használom (Crystal Nails, Brillbird) zselés technikával dolgozom. Szakmai tudásomat továbbképzéseken tartom naprakészen. Folyamatosan járok előadásokra, részt veszek a szakmát érintő kiállításokon, bemutatókon, ahol az aktuális díszítések, trendek, technikák, anyagok vannak terítéken.( Díszítési technikák, amelyekkel dolgozom: beépített díszítések, zselés festés, akril festés, transzfer fólia, körömnyomda, speciális körömmatricák stb.)

Tehát ha eleged van a folyton fellevegősödő, törékeny körmökből, gyere bátran, 13 év szakmai tapasztalat van a hátam mögött, hidd el, nem fogsz csalódni. Előzetes időpont egyeztetés után( első alkalommal lehet 2-3 hét várakozási idő) családias környezetben, szeretettel várlak!
 
 
  A műkörömről:
 
   Kezünk és körmeink állapota sok mindent elárul rólunk. A műköröm viselés ma már mindennapjaink részévé vált, elfogadott viselet, a mindennapi szépségápolás velejárója. A műköröm a tévhittel ellentétben, lehet az eredeti körmökhöz megtévesztésig hasonló, mivel az egyik legfontosabb feltétel a természetesség. Akkor szép egy műköröm, ha nem "mű" hatású. Akik napi munkájuk során számítógépet használnak, szem elött van a kezük és nem szeretnek naponta lakkozni, manikűrözni, azoknak kifejezetten javaslom a műkörmöt.
Miért érdemes műkörmöt viselni? Műkörmöt bárki viselhet, akinek nincs fertőző körömbetegsége. Mindig ápolt benyomást kelt, mutatós, elegáns, alkalmazkodhat a ruházat vagy kiegészítök színvilágához. Akár négy héten át sem kell vele foglalkozni, így kifejezetten ajánlható azoknak, akiknek nincs idejük, türelmük a manikűrözéshez. Nagy segítség azoknak is, akik hosszú körmökröl álmodoznak, de természetes körmeik túl gyengék, vagy törékenyek ahhoz, hogy megnövesszék. A nem éppen esztétikus, korrigálásra szoruló körmöket is szebbé lehet varázsolni. Viselőjét segítheti leszoktatni a köröm, illetve a mellette lévő bőr rágásáról.
 
 
   Mi is a gél lakk (gel-lac, lakkzselé, zselélakk)?
 
   Komoly kutató-fejlesztő munka eredményeképp itt a jövő színes hibrid anyaga a Gel-Lac, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével! Egy teljesen új technológia,  a zselékhez hasonló tartósságú (kb.3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény, a vendégnek nem kell rá úgy vigyáznia mint a hagyományos lakkra.

Árlista

Megnevezés Ár
Építés (s-méret): 6,300 Ft
Töltés: 5,800 Ft
Építés(m-méret): 6,800 Ft
Töltés: 6,300 Ft
Gel lac kézre-lábra (színes): 3,800 Ft
Gel lac kézre-lábra (francia): 4,400 Ft
Zselés körömerősítés (s-es méret, egyszínű): 4,800 Ft

Munkatársaink

Békefiné Müller Georgina
Nails & Art

Kapcsolati információk

Bejelentkezés: 0620/426-1247


Vitálsziget

A szépséged függ attól, hogy külső adottságaidból ki tudod-e hozni a legtöbbet! Mindenki lehet szép! Fontos páros a testi és lelki egészség is. Ettől a kettőstől ragyog az ember!
Mindenhez segítséget nyújt a Vitálsziget csapata! Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk. Nálunk megvalósíthatod elképzelésedet! Szalonunkat barátságos, jó hangulat jellemzi! Igényes modern környezet,minőségi termékek! Szeretettel várunk!