Speedfitness


Bemutatkozás

   Feszes test, lapos has, gyönyörű tartás, kicsattanó erőnlét és vitalitás, formás izmok. Ami eddig csak hosszú évekig tartó, kemény edzéssel volt lehetséges, az most a Speedfitness multi-edzővel már rövid idő alatt elérhető.

 

MEGGYŐZŐ ÉRVEK A SPEEDFITNESS MELLETT :

 •    javulása, cellulit tüneteinek és okainak csökkenése, vér- és nyirokkeringés fokozása hatékony izomépítés: a testre simuló elektródáknak köszönhetoen pont a megfelelo helyen éri az izomzatot a stimuláció, és olyan erősségben, ami az egyéni céloknak felel meg
 •     ín- és ízület kímélés : az elektrostimuláció csak az izmokra hat, így a konvencionális ellenállásos tréningnél ismert ízületterhelés nem jelentkezik
 •     extrém rövid ideig tartó edzés: a teljes testizomzatot egyszerre edzi, így nem kell hosszú órákat tölteni a konditeremben, míg minden testrészünkön a megfelelő terhelést és intenzitást elérjük, így az időhiányban szenvedőknek is ideális sport
 •     zsírégetés, zsírszövet-csökkenés: az optimális zsír-izom arány kialakulásával testünk jóval több kalóriát éget el még álmunkban is
 •     cellulit csökkenése kötoszövetek vérellátottságának 
 •     izombeli hiányok és diszbalansziák kiegyenlítése
 •     deréktáji fájdalmak kezelése: a gerincoszlop tartásához szükséges, mélyen fekvő tartóizmok megerősítése
 •     vizelettartásért is felelős gátizomzat megerősödése, szülés utáni rehabilitáció
 •     sportolóknak teljesítményfokozás: robbanékonyság, dinamika, gyorsaságnövelés
 •     nem tüneti kezelést nyújt, hanem az anyagcsere-serkentés és az optimális zsír -izom arány.
 •     biztonságos működés: számos klinikai vizsgálat bizonyítja a Speedfitness szenzációs eredményeit és biztonságos működését.

 

EMS TECHNOLÓGIA:

   A Speedfitness az EMS készülékek legújabb generációja. Az egésztestet egyszerre érő elektromos impulzusok olyan intenzív izom összehúzodásokat eredményeznek, amelyeket akaratlagosan, csupán loncentráció és súlyzók segítségével nehéz lenne kivitelezni. 20 perc színtiszta izommunka - a nélkül,hogy az inakat és izületeket megterhelnék -és mindez egyenes eredménye a napokig tartó fokozott kalória égetés, a csökkenő súly,cellulit mértékének javulása, jobb közérzet, fájdalmak csökkenése, állóképesség-, erőnlét növekedése és vitalitás fokozása.

INNOVÁCIÓ:

   Az elektromos impulzusok nem koncentrálódnak egy pontban, hanem egyenletesen oszlanak el az elektróda egész felületén így nincsenek erős ütéseket közvetítő, csípős pontok. Mivel a has, kar, mellek, a combok, a váll, a hát, és a fenék egyszerre dolgozik, nem kell órákat tölteni azzal, hogy minden testrésze külön figyelmet fordítsunk. A speedfitness garantálja, hogy az edzésed nem csak eredményes,de élvezetes is lesz! Merész kijelentésnek hangzik? Próbáld ki a saját bőrödön!

A FITNESS ÉS SPORT:

   20 perc ráfordítással több mint egy másfél órás konditermi kemény edzés hatását éred el és elegendő csupán egy héten kétszer edzeni, hogy kitudja heverni izomzatod a megterhelést, ezáltal biztosítsd az optimális fejlődést. Az EMS technológia közvetlenül az izmokat stimulálja. 

SZÉPSÉG ÉS VITALITÁS

   A megjelenésünk javításáért a túlsúly megszüntetésével, erős izomzat felépítésével tehetjük a legtöbbet. A hosszú évek óta cipelt plusz kilók ledolgozása nem könnyű feladat. Sokan adják fel a harcot már az út elején, mivel a konvencionális tréninghez rengeteg idő, türelem és kitartás kell, mire megmutatkoznak az első látványos eredmények.

EGÉSZSÉG ÉS REHABILITÁCIÓ

   Az orvostudomány rehabilitáció területén már régóta ismerik és eredményesen használják az elektrostimuláció jótékony hatásait. A speedfitness EMS technológiájával olyanok számára is lehetővé tesszük az izmok koncentrált, ugyanakkor biztonságos fejlesztését akik nem képesek megerőltető testmozgásba belekezdeni. Minden testrészt az egyénnek megfelelőszinten stimulálhatnk, így rövid időn belül megoldást nyújtunk a hát- és gerinctáji fájdalmakra, az inkontinenciára az izogörcsök problémájára és a testi diszbalansziák kiegyenlítésére is. Ajánlott heti 2x20 perces edzés 5 hét alatt garantáltan átformálja az egész tested.

 

 


Kapcsolati információk

Hollik András: 0620/399-2490

Kun Tímea: 0620/851-4069

Bödő Dominic: 0630/431-6316Vitálsziget

A szépséged függ attól, hogy külső adottságaidból ki tudod-e hozni a legtöbbet! Mindenki lehet szép! Fontos páros a testi és lelki egészség is. Ettől a kettőstől ragyog az ember!
Mindenhez segítséget nyújt a Vitálsziget csapata! Személyre szabott, szakértő tanácsainkkal segítünk. Nálunk megvalósíthatod elképzelésedet! Szalonunkat barátságos, jó hangulat jellemzi! Igényes modern környezet,minőségi termékek! Szeretettel várunk!